Nezávislosť je vecou nemnohých : je to výsada silných. A kto sa pokúsí byť nezávislý, treba že
k tomu mal nejlepšie právo, aj keď nemusí, dokazuje, že pravdepodobne neje len silný, no
až ztreštene opovážlivý! Friedrich Niezche

pondelok 13. decembra 2010

Retro justice časť druhá.

          Takže v prvej časti sme nazreli do neutajených tabuliek ministerstva spravodlivosti z čoho si môžme utvoriť isté matematické závery.
        Cigáni tvorili v roku 1999-20,2598% odsúdených ,v roku 2000-20,7932% ,v roku 2001-22,3368%.To znamená ročný prírastok 0,5334-1,5436%(pre objektivitu a potvrdenie/vyvrátenie tvrdení by bolo dobré mať aj štatistiky z iných rokov,dekád....bohužial tá spravodlivosť už nieje slepá,alebo to len hrá:)).Zoberme si nižšiu variantu a predpokladajme ročný prírastok 0,5334%,to nám pre rok 2010 vychádza približne 25,5938% odsúdených rómskeho pôvodu(že realita vo väzniciach je iná vraj 60-80%cigáňov mi potvrdilo viac zdrojov z oboch strán mreží).Poviete si, to nieje zas tak veľa ,ale treba pamätať aj na to akú časť slovenskej populácie cigáni tvoria.Pri sčítaní obyvateľstva v roku 2001 sa k rómskej národnosti prihlásilo  89 920 z 5 379 455 obyvateľov,čo je 1,7%, v roku 1991 to bolo 1,4%(tieto oficiálne údaje asi nebudú reálne,predpokladá sa že momentálne je na SVK 500 000 cigáňov tj. cca10%obyvateľstva,cigáni sa verejne nehlásia ku svojmu pôvodu vraj zo strachu z diskriminácie,tvrdí judenpresse,ĽPR,......my však vieme že nie rasový pôvod je to čo ich znevýhodňuje....).
     Takže pri 10% z celkového obyvateľstva,tvoria asi 25% odsúdených,nesmieme ďalej zabudnúť že podľa uvedených štatistík je cigáň odsúdený za skoro dvojnásobok trestných činov ako necigáň(predchádzajúce tabuľky).Po lopate,štatisticky ich sedí viac ako necigáňov (3:1)a ešte aj za viac spáchaných trestných činov(cca1,5-2 krát),jedná sa pravdepodobne o recidívu tj.opakovane vykonávaná trestná činnosť(profesionálna).
     Príklad: v roku 2000 sedel jeden necigáň za 1,3367 krádeže/vraždy/LP/ublíženie na zdraví.....a cigáň za 2,36 trestného činu(z toho vyplýva aj trestná sadzba,výška trestu,....).
            Závery a následky si každý môže vyvodiť sám.Čerpal som z legálnych a štátnych zdrojov.To bol možno aj jeden z dôvodov prečo sa štatistiky na základe rasového pôvodu zrušili,čo oko nevidí srdce nebolí....a potvrdzuje sa aj moja teória o mierových zločincoch-Ad "zločinci mieroví"-moderné zločiny vojnové nikdy neboli a niesu primárnym impulzom ich vzniku.Bola to vždy len naakumulovaná nenávisť a riešenie dlhodobo neriešených/zanedbávaných problémov tzv.zločincov mierových(politici krytí maskami humanizmu,rovnostári nepripúšťajúci si existenciu aj zákonov prírodných).Tí totiž aby pôsobili v dobrom svetle ignorujú a mlžia určité veci a problémy,poprípade riešia nepopulárne problémy riešeniami populárnymi,no však dočasnými/neúčinnými a odkladajú tak problémy len na ďalšie generácie, čím sa to iba stupňuje.Počítajúc takto s určitým pudom u ľudí(hriech dedičný) držia sa týmto pri moci pod rúškou demokracie,humanizmu,porozumenia,rovnosti a lásky.Celé tu.

Retro justice časť prvá

     Spravodlivosť je slepá,teda bola, na Slovensku až do roku 2001 kedy náhle uvidela.Uvidela a poprela rasový pôvod a teda prestala od toho roku viesť štatistiky zločinov/priestupkov aj podľa rasového pôvodu.Teda zaspomínajme na dobu spred desiatich rokov a nazrime do nezáživných štatistických ročeniek obvinených a odsúdených.Prečo rok 2001 bol tým rokom prelomu,zmeny modelu trvajúceho od roku cca.39?Kto vtedy šéfoval tomuto rezortu a presadil tento USraelský trend?Čo ho k tomu viedlo?......
No dosť už dohadov a pozrime sa na spomínané tabuľky.....










Mediálna manipulácia.

Neplatená reklama no.4

Film Gitler kaput! pochádza z ruskej produkcie(aj keď väčšina tvorcov pravdepodobne ku slovanom rodovo nenáleží....) a je veľmi podobný paródiám z tvorby Judenwoodu.Jedná sa o zaujímavý počin "ruskej" kinematografie,so zaujímavým druhom humoru,ktorý si z politickej korektnosti vôbec nerobí ťažkú hlavu.Film so SVK titulkami(to nieje zle otitulkované/preložené,to je svojský ruský film :).....) môžte stiahnuť napr. tu. Inkvizítori bez nadhľadu,zmyslu pre iróniu,čierny humor a satiru isto snímok odsúdia ako čisto antifašistický počin,vidieť Adyho ako šňupe koks/černocha v radoch SS a množstvo ďalších nezmyslov nieje asi pre každého.
PS. 36:15min filmu= :)))))