Nezávislosť je vecou nemnohých : je to výsada silných. A kto sa pokúsí byť nezávislý, treba že
k tomu mal nejlepšie právo, aj keď nemusí, dokazuje, že pravdepodobne neje len silný, no
až ztreštene opovážlivý! Friedrich Niezche

pondelok 25. októbra 2010

Kto bol Julius Streicher diel.I

         Julius Streicher - najslávnejší autor a veličina v židovskom probléme v celej histórií.Prenasledovaný,špinený a nakoniec aj popravený organizovaným Židovstvom. Jedenásty norimberský mučedník ktorý išiel na popravisko 16.10 1946.Streicher bol odsúdený a popravený čisto len za svoju tvorbu pre jeho prejavy,spisy a tvorbu v časopise Der Sturmer.
     Streicher nemal rozhodne nič spoločné s nemeckým plánovaním alebo riadením druhej svetovej vojny.V čase vojny, nebol dokonca už ani vo vláde a pred začiatkom vojny vystúpil zo strany a utiahol sa na vidiek("nútene").Bol zlynčovaný v Norimberku pre svoje názory a za to že odkryl a zverejnil mnoho ukrytých faktov o židoch. Jeho svetoznámy týždenník  Der Sturmer, priamo informoval verejnosť o židovskom probléme, vrátane ich podielu na vzniku  komunizmu,infiltrácií kresťanstva, a použitia ich finančných zdrojov a vplyvu na podvracanie vlád a tvorenie monopolov na vymazanie malých lokálnych firiem. Streicher obzvlášť exponoval  nečestné získavanie financií členov židovských rodín.







 Životný boj za pravdu:

Julius Streicher sa narodil 12.2.1885 v blízkosti bavorského mesta Augsburg.Bol deviatym dieťaťom v rodine dedinského učiteľa. Zbožňoval svoju matku, ktorej neskôr napísal"Pevnosti môjho detstva."
        Jeho prvá príhoda s židmi bola vo veku piatich rokov, keď jeho matka objednala látku od židovského obchodníka ktorý za premrštenú sumu dodal nekvalitný tovar,vtedy mu matka vysvetlila ako to chodí s obchodom v ich réžií.Jeho rodina bola oddane katolícka, neskôr spomýnal ako dedinský kňaz raz kázal na zhromaždení o prenasledovaní a ukrižovaní Krista židmi,vtedy si uvedomil povahu a konanie im vlastné.
         Vo veku 13 rokov šiel v šlapajách svojho otca a začal študovať za učiteľa. Po päťročnom štúdiu, Streicher začal výučbovú kariéru v Januári 1904.V roku 1912 vstúpil do Demokratickej strany a navštevoval ich schôdze v Norimberku. Ako učiteľ mal veľké predpoklady stať sa nadaným rečníkom a rýchlo sa stal u ľudí veľmi oblúbený a prijímal búrlivý potlesk kdekoľvek hovoril.
     Ale v strane vznikol rozkol keď určitá skupina neschvalovala jeho vlastenecké hľadiská. A jeden bankový zamestnanec mu dal radu o urážlivých židoch, s týmito slovami:
         "Pán Streicher, dovoľte, aby som Vám dal túto radu. Ja pracujem v židovskej banke. Ja som sa musel naučiť mlčať v dobách, kedy moje nemecké srdce by malo biť naplno. Židia majú vzhľadom na ich počet ohromnú hospodársku a politickú silu,a postaviť sa im je veľmi riskantným činom.Vy, môj drahý Streicher, ste stále mladý a hrdý, ale nalejme si čistého vína,nikdy nezabúdajte na moje slová, židia majú moc a tá moc je  nebezpečná,veľmi nebezpečná."



Hrdinom v prvej svetovej vojne:

 V roku 1913 sa Streicher oženil s  Kunigunde Rothovovou a ich prvý syn Lothar sa narodil v roku 1915 (neskôr tiež píše pre Sturmer).Druhý syn Elmar sa narodil v roku 1918.
           Do svetovej vojny ktorá vypukla v roku 1914 sa Streicher prihlásil dobrovoľne a bojoval v radoch pechoty. Prešiel ťažkým prvým sledom bojov vo Francúzsku. Streicher vyhľadával riskantné misie a doručuje rozhodujúce správy v ťažkej nepriateľskej paľbe ktoré zabránia obkľúčeniu.Vďaka tomu  sa stal prvým mužom v jeho pluku ktorý dostal železný kríž(podobný osud počas vojny mal aj Adolf Hitler).Následne bol vybraný ako člen elitnej technickej obsluhy strojovej pušky(prvé guľomety)a neskôr bol akceptovaný ako dôstojník uchádzač.To bolo v tej dobe vzácnosťou pretože iba muži z aristokratických rodín sa smeli stať dôstojníkmi. Ako nadporučík potom bojoval odvážne na rumunských a talianskych frontoch.
     V čase prímeria v novembri 1918, sa Streicher vracia slúžiť opäť na francúzsky front,kde získava vytúžený železný kríž prvej triedy.Je to asi najvyššie vyznamenanie za odvahu aké vojak tej doby mohol dosiahnuť,demonštruje vodcovské vlohy a zásadovosť v boji.





Streicher objavuje príčinu ponižovania porazeného Nemecka:

 Spojeneckí vojaci okupujú Norimberg v roku 1918 a pokračujú  v "hladovej blokáde" Nemecko je prinútené súhlasiť s Versaillskou zmluvou. Toto "Znamenie hanby" nariaďuje , že nemecké pozemné vojsko sa nesmie skladať z viac než 100,000 mužov,a Nemecko musí platiť bilióny ako vojnové reparácie a naviac musia potupne (a nepravdivo)súhlasiť s tým že oni boli jedinou príčinou vojny.
   Katastrofická inflácia postihla v tom čase Weimarskú Republiku. Našetrené peniaze každej nemeckej rodiny boli vyčerpané. Židia tak mali možnosť poskupovať noviny a celé priemyselné odvetvia, tisíce z mestských blokov nemovitostí a tisíce z malých firiem za zlomok ich hodnoty,čož aj následne spravili. Občianska vojna zúrila v uliciach nemeckých miest, podnietená tými istými žido-bolševickými faktormi ktoré drancovali aj Rusko.
     Streicher mal šťastie a zamestnal sa na svojej predošlej pozícií učiteľa,to sa však nedá povedať o miliónoch nezamestnaných po celom Nemecku.
        V tomto čase sa Streicherovi podarilo získať aj jeho originál protokolov sionských mudrcov. Protokoly boli prinesené do Nemecka z Ruska v revolučnom rozruchu mladým univerzitným študentom Alfredom Rosenbergom.
        Protokoly boli produktom prvého tajného kongresu sionistov v roku 1897 v Bazileji/Švajčiarsko. Tento kongres sa riadil židovským vodcom a zakladateľom(moderného)sionizmu Theodorom Herzlom. Zápisy z protokolov detailne plánujú ako dosiahnuť konečnej židovskej vlády nad ľudstvom riadiacim sa peniazmi a použiť ich na podvracanie tradičných kresťanských hodnôt a rodiny.
    Streicher začal hovoriť o týchto nových odhaleniach a židovskej politickej činnosti a jej dopadoch verejne.Oslovil mnoho tisíc ľudí na stovkách zhromaždení so skutočnosťou, že židia sú negermánska separovaná rasa ktorá si v Nemecku tvorí štát v štáte čož je cudzie a riskantné.





Križiacke výpravy novin/oponent judenpresse:

Deutscher Volkswille boli noviny vydávané Streicherom od roku 1921. Stali sa hlasom nemeckého spoločenstva pracujúcich/NPD, ktorých Streicher bol aj hlavným redaktorom. V článku kritizujúcom niektorých z najbohatších židovských obchodníkov v Nemecku, Streicher napísal:
      "Naozaj si myslíte že Rothschilda, Mendelsohna, Bleichrodersa, Warburga a Cohna  trápi vaša chudoba? Pokiaľ títo pokrvní bratia budú vaši vodcovia, a pokiaľ vaše štátne úrady a aparát sú židovskými lokajmi, nebudete hrozbu veľkým finančníkom a ich korporáciám. Pokiaľ vy sami sebe nebudete vládnuť, a pokiaľ čierny tieň cudzej krvi je prítomný a vládne, budete podvolení a oklamaní. Ten čierny tieň sa stará o seba, nie o vás."
   Streicher často citoval židovských vodcov a to čo sami písali.Napríklad aj anglického ministerského predsedu židovského pôvodu Benjamina Disraeli(1804-1881) z knihy Lord George Bentick strana 357:
        "Vzbura sa uskutočňuje proti tradíciám a aristokracií, proti náboženstvu a majetku... tajnými spoločnosťami ktoré sú dočasnou formou vlády,muži židovskej rasy sú na čele každej z nich. Ľudia Boha (židia) spolupracujú s ateistami; naviac šikovného hromadenia majetku dosiahneme spojením sa s komunistami;tým všetci pocítia dotyk ruky chátry a spodiny a spadnú tak parohy Európy; a to všetko pretože si prajeme rozboriť to nevďačné kresťanstvo."



Boj proti miešaniu rás:

V roku 1923 Streicher odsúdil medzi-rasové chovanie v článku,kde opísal varovnú francúzsku prax okupovania Porýnia černošskými oddielmi:
    "Keď čierny vojak v Porýní zneužije nemecké dievča,tá už je pre rasu stratená."
Ďalej,odsudzuje medzi-rasové vzťahy ,pretože ako píše:
   "rasovo čistí ľudia, vedomí si svojej krve,nikdy nebudú otrokmi židov. Oni môžu ovládnuť iba rasy miešané."
   Streicher ďalej hovoril, že ľudia boli veľmi starostliví aby vyšľachtili k chovu plemená plnokrvníkov,dobytka aj psie a  mali by s rovnakou starostlivosťou dbať na to,aby svojim potomkom výberom správneho manželstva vytvorili čo najlepšiu genetickú zásobu.Bol si vedomý toho že židovská konšpirácia má za cieľ znižovať kvalitu ostatných rás okrem tej svojej.Aj toho ako židia propagujú potraty,aby znížili biele obyvateľstvo.(Toto povedal už v roku 1930!!)




Streicher v politike:

Streicher majúci 2,000 prívržencov na Norimbersku, sa stáva zaujímavým pre Hitlera ktorý sa s ním zlučuje aby mohli ďalej expandovať a mieri tak ku Mníchovu.Popritom stíha aspoň jeden míting týždne vydáva noviny(týždenník) a ďalej vyučuje.
     Streicher bol kľúčovým hráčom v Hitlerovom predčasnom pokuse zvrhnúť skorumpovanú bavorskú vládu v priebehu Mníchovského puču  9.11.1923. Hitler ho ustanovil riaditeľom propagandy aby následne obcestoval Mníchov kde mal mítingy v uliciach a prispel tak ku zvratu udalostí.Streicher pochodoval spolu s Hitlerom, Himmlerom a generálom Erichom Ludendorffom cez Mníchov k Feldherrnhalleskému pamätníku, keď polícia zahájila paľbu. Šestnásť stranníckych súkmeňovcov bolo zabitých, desiatky vrátane Hermanna Goeringa  bolo vážne ranených a zvyšok rozohnaný. "Pivničný puč" bol týmto neúspešný.
     Po senzačnom pojednávaní, kde dokonca sudcovia chválil žalované strany pre ich vlastenectvo bol Hitler uväznený v Landsbergu na 14 mesiacov. Streicher bol odsúdený na jeden mesiac väzenia a stratu zamestnania učiteľa,no pre jeho dobrý záznam z armády a vykonávania učiteľského povolania,je mu priznaná penzia mal vtedy 39 rokov.
Následne vstupuje do nemeckej strany pracujúcich(DAP) a je zvolený do parlamentu 6.4.1924.
         Zatiaľ čo priemerní rečníci DAP priťahujú niekoľko stoviek návštevníkov,Streicherove mítingy majú návštevnosť priemerne 2,000 ľudí platiacich si za výsadu vypočuť jeho prejav. Na sklonku roku 1924 kandidoval do norimberskej obecnej rady a vyhral,udržal si tak dve pozície súčasne.




Der Sturmer:

20.4.1923 Streicher spúšťa jeho najslávnejšie úsilie a to týždenné noviny Der Sturmer s podtitulom "Nemecký týždenník bojujúci za pravdu"
Začal tak pre neho neustály boj so štátnym aparátom a úradmi.Noviny a jeho články boli zakázané tridsaťkrát medzi rokmi 1923 až 1933 a v jednom období mal naraz päť súdnych konaní.Bol odsúdený na osem mesiacov väzenia za vzpieranie sa súdnemu príkazu ukončiť vydávanie Sturmera.
    V roku 1927 majú noviny náklad 1,400 kópií,v roku 1933 to stúpilo na 25,000 a v 1934 ich je 113,800 a roku 1940 je tlačených už 2 milióny výtlačkov.Pre Sturmer pracovalo približne 300 ľudí a dokonca aj jeden žid menom Jonáš Wolk.
Bleskovky informovali ako Wolk za "dobrý plat" písal najviac protižidovských článkov.Sturmer sa stal publikáciou medzinárodnej dôležitosti a jednou z najobávanejších protisionistických zbraní. V  roku 1941 Der Sturmer otvoril filiálku vo Viedni, Prahe a Strasbourgu a v edícií vychádzal aj v Dánsku.
   Po roku 1933 keď už mal Streicher zaistenú slobodu svojho prejavu vydával pravidelne jedno číslo týždenne.Bol národným hlásateľom NSDAP a jedným z najžiadanejších rečníkov v ríši.Jeho mítingy boli na úrovni nielen po stránke technickej a organizačnej ,keď kráčal k rečníckemu pultu obecenstvo aplaudovalo v stoje a potlesk neutíchal.
    Pri príležitosti Vianoc na jednom večierku Streicher vyhlásil ,že ako darček pre rôznych lotrov uväznených v Dachau, ponúka obed,slobodu a jednosmerný lístok na vlak do Ruska všetkým komunistom a zadržaným osobám ,aby sa teda presťahovali do toho "robotníckeho raja"-no žiadny dobrovoľník sa mu vraj neprihlásil.
    V roku 1933 bol Streicher zvolený do Reichstagu,ale jeho dni v NSDAP a politike skončili,venuje sa iba vydavateľstvu a písaniu.



Z posolstva Júliusa Streichera:

1. Židia sa koncentrujú v im osvedčených oboroch a to hlavne ako doktori, právnici, peňažní veritelia, obchodníci, masmédiá, atď . Takto si získavajú neprimeraný vplyv,moc a finančné prostriedky. Ovládajú veľké monopolné obchodné domy ,inde majú zas nasadených členov svojho rodu a to aj mimo obchodu.
   2. Židia vyplácajú nízke mzdy a tým často nepriamo nútia chudobných robotníkov ku zločinu a niektoré ženy k prostitúcií.
   3. židia nie sú naozajstní tvorcovia bohatstva a hodnôt. Opovrhujú fyzickou prácou a sú zriedka kedy roľníci, murári, robotníci, atď . Ich náboženstvo učí že to je hanebný spôsob živenia sa.
   4. Židia nenávidia Ježiša Krista ale spravili si z jeho narodenín prameň ohromných ziskov. Ako rabín Jakub Wise povedal: "Je lepšie mať Vianoce než kiahne. Mimo to, ak by prenasledovaný(Kristus)mal brata a ten sa narodil v letnom čase,dalo by nám to dve také výnosné dovolenky."
   5. Židia využívajú sex pre zvýšenie finančných výnosov z divadla a publikácií(dnes TV) a tým ich aj ovládajú.
   6. židia sú paraziti ktorí si ticho navyšujú majetok na neopatrnosti svojho hostiteľa.
   7. Židia ku zvýšeniu svojho vplyvu využívajú "toleranciu a humanizmus." Rozmaznávajú politických vodcov národa a robia ich "schopnými" a "dobrými"no len do tej doby, než sa sami stanú dostatočne vplyvnými.
   8. Židia využívajú dobročinnosti za účelom získať masku slušnosti.
   9. aj keď Žid prejde kresťanským krstom ostáva ostáva Židom pretože oni sú rasou.
  10. Židia sa koncentrujú vo veľkých mestách kde propagujú socializmus,komunizmus a úpadok(dnes kapitalizmus).