Nezávislosť je vecou nemnohých : je to výsada silných. A kto sa pokúsí byť nezávislý, treba že
k tomu mal nejlepšie právo, aj keď nemusí, dokazuje, že pravdepodobne neje len silný, no
až ztreštene opovážlivý! Friedrich Niezche

utorok 26. októbra 2010

Kto bol Julius Streicher diel.III



Nieje možné oponovať inkvizítorom:

     Opätovne Streicher uvádzal vo svojej obhajobe, že "Moja životná misia je strhnúť masku židov." povedal pred súdom,
"Židia sú rasou a nie náboženstvom. Môj cieľ nieje prenasledovať židov,ale poučiť členov nášho rodu o ich činoch."
 Sporný Der Sturmer označila obžaloba ako dôkaz  "najhoršej formy antisemitizmu" v ktorej sa angažoval Streicher.
           Dopĺňal svoju obhajobu tým ,že citoval mnoho (aj židovských)zdrojov skončili však ako poznámky pod čiarou.Obhajoval dokonca aj židovskú rituálnu vraždu,ktorej popis bol v Sturmerovi uverejnený.Obžaloba mu tvrdila,že nemá žiadne dôkazy ako je napríklad pitva za účelom demonštrácie, že nevlastní žiadne faktické dôkazy.





Streicher odpovedal: 
   "Zdroje a dôkazy som čerpal z publikácie napísanej rabínom konvertovaným na kresťanstvo,hlavne židia mali námietky na použitie tej knihy ako dôkazu.
    Dôkaz o rituálnej vražde ktorú spomýnal je v Ríme.V knihe sú obrázky 23 prípadov rituálnej vraždy(dnes dohľadatelné materiály,sú v nich spísané súdne jednania a xyz... dôkazov nazbieraných cirkvou za storočia).Rímsko-katolícka církev viedla sama súdne spory o vraždách 23 nežidov,zabitých počas rituálnej vraždy(viz.Anežka Hrúzová,Rhyno,a nedivil by som sa ani keby súčastná kauza z Prahy teda Anička Janatková skončila podobným osudom)
Obrázky sôch, kamenných pamätníkov a ilustrácie z toho obviňovali Streichera(boli predmetom obžaloby Sturmeru a teda aj materiálom obhajoby.....)
Taylor uvádza: 
"Der Sturmer nebol výkonným orgánom ani prostriedkom štátnej moci,boli to súkromné noviny, vlastnené a vydávané Juliusom Streicherom. Náklady a zisky mal ako súkromný vlastník a novinár, jediné za čo ho môžte trestať je vydávanie novín."(nie za vojnové zločiny)
     Súd ale potreboval publicitu monsterprocesu takže sa štyria sudcovia museli vymeniť ,celkovo ich bolo 8(po dvoch z U.S., Anglicko, Francúzsko a Sovietsky zväz). Taylor píše, že iba jediný bol kvalifikovaný sudca pre taký prípad(viac Irving v Norimberk-posledná bitva). Dvaja z ôsmich sudcov boli židia, Robert Falco z Francúzska, a poručík A.F. Volchkov, (skutočným meno Berkman)zo Sovietskeho zväzu. Hlavný štátny zástupca pre "Najvyšší súd" bol Žid, Dr. Jakob Meistner.




Obžaloba a sovietský podvod:

      Vždy keď obžaloba nemala argumenty použila kartu vyhladzovania židov(vtedy ešte nemali termín zápalnej obeti,teda Holokaust), Streicher vždy uviedol, že tomu neverí.Dodával že nieje prakticky uskutočniteľné také masové zabíjanie, fakt revizionistami,vedcami a historikmi dokázaný o desaťročia neskôr.Goring tiež vypovedal,že nikdy nebolo organizovaný vyhladzovací program  pre židov. Dnes, informovaní ľudia už vedia , že "holokaust" je propagačným podvodom vymysleným sovietskou NKVD pod vedením Lavrenti P. Beria zorganizovaný "Židovským antifašistickým výborom" ktorý mal hlavný stan v jeho kanceláriách(v započatom diele pokračovali a pokračujú masmédia západu,ktoré to vďačne prijali od svojich príbuzných z východu).



"Nečakaný"rozsudok pre Streichera:

    Po ôsmich mesiacoch, pojednávanie skončilo 31.8.1946.Pred vynesením trestu sa dlho obžaloba dohadovala so sudcom o prípade,ale bez prítomnosti Streichera,aj napriek námietkam jeho právneho zástupcu.Major U.S Robert Stewart uviedol, že Streicherov prípad by mal dostať väčší priestor ,pretože bol odsúdený ako vinný už vopred.
    Telford Taylor pripustil: "Výrok tribunálu bol unáhlený, bezcitné a nezmyselné zaobchádzanie so Streicherovým prípadom nebolo epizódou na ktorú by mohol byť pyšný(ako američan a súdny znalec)." ,trestné stíhanie vôbec neponúklo dostatok dôkazov pre taký trest.



Bojovník až do konca:

    30.8 bol Julius Streicher informovaný súdom o vykonaní trestu smrti obesením.Rozzúrene behal a dupal vo svojej cele.Taylor píše v jeho knihe: "Ťažko by ho niekto mohol obviňovať z jeho nálad,výrok tribunálu bol povrchný,"mohli by sme to nazvať chladnokrvnou rituálnou vraždou!"
    Napriek tomu sa nemohol voči trestu ani odvolať,no jeho právnik Dr. Marx stále argumentoval tým že "Streicher nikdy nebol priamym účastníkom vojny." Streichera vyčerpávalo počas jeho posledných dní písanie jeho poslednej politickej poslednej vôľe týkajúcej sa aj židov.Dúfame že bude čoskoro preložené do angličtiny pre vaše štúdium(bohužial zatiaľ sa mi nepodarilo nič nájsť).
    Odsúdeným dovolili poslednú návštevu ich rodinných príslušníkov,avšak neboli informovaní o vykonaní a dátume popráv. Žid S.N.Binder bol poverený realizovaním exekúcie odsúdených.Hrubo zaobchádzali s odsúdenými,mali povolený pohyb iba pol hodinu denne a to aj v tesných okovoch.
Hermann Goring nedoprial svojim nepriateľom potešenie z jeho popravy a užil skrytý kyanid a spáchal samovraždu.



Skazená poprava:

   Seržant John C.Woods oficiálny kat americkej armády dostal tú "poctu"obesiť jedenásteho mučedníka.Bol u armády vrchným katom už 15 rokov a žiadaným odborníkom vo svojom obore.
    Vo väzeňskej telocvični boli postavené tri popravné lešenia a predpokladalo sa, že popravy budú pomalé a mučivé,presne v súlade s Talmudom a učením židovskej viery ako naložiť s odporcami židov.
   Stag Magazine(zväzok 3, Číslo 1, December 1946), informuje že John C.Woods je žid a použil krátke lano ktoré zabraňuje okamžitej smrti a zlomeniu väzov,miesto toho nastáva pri poprave pomalá smrť uškrtením.Otvor prepadliska stavia zámerne malý,aby si popravení zmrzačili tvár. Woods sa neskôr chváli vo vojenskom časopise "Stars and Stripes"ako sa potešil ponuke robiť kata v Norimberku a radostne ju prijal,následne sa vyjadril"vešať nacistov,bola najlepšia vec čo som kedy robil".



Sviatok Purim, 16.10.1946:

    Skoré ráno, odsúdenci boli informovaní o vykonaní rozsudkov.Streicher sa odmieta podvoliť ale stráže ho násilne odvliekli.Vo vyšších poschodiach Hess počul pokriky "Bravó Streicher!"
Minister zahraničných vecí Joachim von Ribbentrop bol na exekúciu privedený ako prvý.O 1:14 , sa podlamuje prepadlo a trvá 18 minút kým doktor uzná Ribbentropa ako mrtvého.
Poľný maršál Wilhelm Keitel išiel na popravisko ako druhý,súčastne sa Ribbentrop stále škrtí na konštrukcií.Keitelovi trvá 24 minút kým sa udusí.
    Generál SS Ernst Kaltenbrunner bol určený na tretie prepadlisko, pretože na prvých dvoch sa odsúdení stále dusia.Jeho agónia trvalo13 minút.
Nasleduje minister Alfred Rosenberg trvá 10 minút kým zomrie.Hans Frank je ďalším,zomiera 10,5 minút.Wilhelm Frick sa škrtí na konci lana 12 minút.



Posledné varovanie členom rodu:

   Streicher vstúpil do miestnosti s  "očividným odporom." Keď vyhlásili jeho meno,odmietol odpovedať.Počas výstupu na schody,bol jediným odsúdeným ktorý zakričal "Heil Hitler!"
      Keď stál pod šibenicou povedal Woodsovi do tváre"Bolševici budú tiež jedného dňa visieť"Bol jediným ktorý nedostal priestor na posledné slová pred smrťou-chceli začať so škrtením Streichera čo najskôr ako to bolo možné.Ale on kričal "Purim sviatok, 1946!" malo to vzťah ku tomu že ten deň bol sviatok Purim,ktorým židia oslavujú krvipreliatie ich nepriateľa deň keď pobili 70,000 Peršanov opísaný v knihe Ester. Keď mu Woods dával oprátku cez hlavu Streicherove posledné slová boli "Hneď budem s Bohom,mojim otcom! Adele, moja drahá manželka." Streicher zomrel po dlhých 14 minútach škrtenia.
Fritz Sauchel nasledoval a protestoval"Zomriem ako nevinný,rozsudok je mylný, Boh ochraňuj Nemecko a ríša znova povstane.Nech Nemecko žije a Boh ochraňuje moju rodinu." trvalo mu 14 minút kým sa uškrtil.Generál Alfréd Jodl povedal jednoducho, "Zdravím moje Nemecko."zomrel za16 dlhých minút.
Arthur von Seyss-Inquart bol posledným popraveným obesili ho o 2:57, po dvoch dlhých hodinách počúvania hrôzy z pomalých úmrtí ktoré začal pomaly umierajúci Ribbentrop.
Všetky úmrtné listy z toho dňa obsahujú ako príčinu smrti zlomené väzy.
Židovská pomstychtivosť spojená s "víťazstvom" spojencov bola očividná na vykonaní týchto chlapských popráv.Groesomove fotografie ktoré publikoval ,ukazujú  jedenásť mŕtvych mužov.Rodinným príslušníkom nedovoli ani pochovať svojich blízkych a ich telá boli spopolnené,popol bol rozsypaný pri rieke Isar.

Článok je prekladom z webu http://www.stormfront.org/truth_at_last/archives/julius.htm  je krátený a doplnený o aktuálnejšie informácie.